Geen producten (0)

GRANOLA
voor ± 20 porties

- 150 gram Leemansmolen Havervlokken
- 75 gram noten (bijv. hazelnoten of walnoten)
- 50 gram Leemansmolen Lijnzaad
- 50 gram pitten (bijv. zonnebloempitten of pompoenpitten)
- 4 eetlepels honing
- 4 eetlepels zonnebloem- of olijfolie
– 1 theelepel kaneel
– 1 mespunt kardemom

Verwarm de oven voor op 175 graden. Leg alle ingrediënten op een met bakpapier bekleed bakblik. Roer dit alles na het toevoegen van de honing, olie en specerijen goed door. Bak de granola in ongeveer 20 minuten mooi goudbruin. Schep de granola halverwege even om. Dit om aanbakken te voorkomen. Na het bakken is de granola, goed afgesloten, minimaal 2 weken houdbaar.

TIP: lekker met yoghurt en vers fruit, zoals frambozen en blauwe bessen.

www.meelvandemolen.nl | Granola

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren en om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.