GRANOLA
voor ± 20 porties
- 150 gram Leemansmolen Havervlokken
- 75 gram noten (bijv. hazelnoten of walnoten)
- 50 gram Leemansmolen Lijnzaad
- 50 gram pitten (bijv. zonnebloempitten of pompoenpitten)
- 4 eetlepels honing
- 4 eetlepels zonnebloem- of olijfolie
– 1 theelepel kaneel
– 1 mespunt kardemom
Verwarm de oven voor op 175 graden. Leg alle ingrediënten op een met bakpapier bekleed bakblik. Roer dit alles na het toevoegen van de honing, olie en specerijen goed door. Bak de granola in ongeveer 20 minuten mooi goudbruin. Schep de granola halverwege even om. Dit om aanbakken te voorkomen. Na het bakken is de granola, goed afgesloten, minimaal 2 weken houdbaar.
TIP: lekker met yoghurt en vers fruit, zoals frambozen en blauwe bessen.
© 2024 www.meelvandemolen.nl - Powered by Shoppagina.nl