Een molencakemix voor het bakken van 2 lekkere naturel cakes. Aan deze mix moet nog boter, eieren en suiker toegevoegd worden. Gischikt voor het bakken in een groot cakeblik, tulbandvorm of als cupcakes.
tarwebloem, rijsmiddel (E500), suiker, aardappelzetmeel, bakkerszout, aroma (vanilline), antiklontermiddel (E535).
Energie | 1418 kJ / 339 kcal |
Vetten | 1,1 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 g |
Koolhydraten | 66 g |
- waarvan suikers | 2 g |
Eiwitten | 13 g |
Zout | 1,1 g |
gluten
- 500g Molen Cakemeel
- 400g margarine of (room)boter
- 400g suiker
- 8 el melk
- 8 eieren
Mix de suiker en boter luchtig. Klop de eieren erdoor en blijf nog 5 minuten mixen. Voeg het cakemeel en de melk in gedeelten toe en klop het beslag glad. Vul de twee ingevette cakevormen en plaats deze in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de cakes in 60-75 minuten gaar en goudbruin op ± 160 graden. Laat de cakes 5 min. afkoelen voor je ze uit het cakeblik haalt.
© 2024 www.meelvandemolen.nl - Powered by Shoppagina.nl